Ingatlan

Fellélegezhetnek a tatabányaiak

Portfolio
Összesen közel 3 milliárd forintból modernizálta a tatabányai Interspar áruházat és a bicskei szupermarketet a Spar Magyarország - szerepel a Spar Magyarország közleményében.
A mindössze 5 hónap alatt megvalósult, 2,5 milliárd forintos tatabányai fejlesztés során az épület főfrontja transzparens, modern homlokzati megjelenést kapott. A beruházás során teljesen megújult a belső tér is: mostantól jól átlátható, modern környezetben, több mint 5000 négyzetméteren - 1360 négyzetméter shopterületen és 3950 négyzetméter eladótérben - válogathatnak a vásárlók.

Érdekesség, hogy lerövidített belső útvonal vezet az eladótérig, ahol a vásárlókat mozgójárdák szállítják a parkoló szintről a shopterülethez, illetve panorámalift is könnyíti a mozgást.

Fellélegezhetnek a tatabányaiak
Kép forrása: Spar Magyarország
"A Spar az idei évben több mint 23 milliárd forintot fordít fejlesztésekre. A július elején indult beruházás meghaladta a 2,5 milliárd forintot, és a korábbi 78 fős munkavállalói létszám 85 főre nőtt" - hangsúlyozta Maczelka Márk, a Spar kommunikációs vezetője.

A Bicske belvárosában, a Kossuth téren található Spar szupermarketre közel 390 millió forintot fordítottak. Jelenleg 344 Spar és City Spar szupermarket, 33 Interspar hipermarket és 139 franchise üzlet tartozik a Spar-csoporthoz, 13 ezer munkavállaló alkalmazásával.

A felújított és bővülő szolgáltatásokkal újranyitó tatabányai hipermarketre és a bicskei szupermarketre ma még várni kell, november 30-án, vagyis holnaptól azonban már birtokba vehetik a vásárlók.

Fellélegezhetnek a tatabányaiak
Spar üzletek elhelyezkedése Magyarországon, Forrás: Google
Holdblog

Felezés és duplázás

A következő órákban a manipulálhatatlan programkód negyedszerre is végrehajtja a Bitcoin négyévente esedékes felezését. Az újonnan kibocsátott bitcoinok mennyisége blokkonként 6,25-ről 3,1

Holdblog

Michael Saylor és a "végtelen" pénzmasina

A MicroStrategy 2020-ban kezdett el bitcoint vásárolni. A szoftvercég eredetileg csak többletlikviditását fektette bitcoinba, ám amikor a kriptodeviza jelentős emelkedésnek indult, a vezérigazgat

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
Baleset a reptérre vezető gyorsforgalmi úton