Előfizetői tartalom

Használt ruhát kínálnak több budapesti plázában

Portfolio
A plázákról általában a drágább termékeket árusító üzlethelyiségek juthatnak először eszünkbe, a válság azonban itt is hozott változásokat, amelyek a mai napig velünk vannak. Ilyen például az, hogy több hazai bevásárlóközpontban megjelentek a használt ruhát árusító boltok. A témáról a használt ruhák piacának egyik legnagyobb hazai képviselőjével, Háda Györggyel készített interjút a wmn.hu.

Manapság - különösen a plázastop néven elhíresült törvény óta - a legforgalmasabb bevásárlóközpontok lényegében teltház mellett üzemelnek, de a válság alatti években gyakran volt rá példa, hogy a kevésbé frekventált helyeken lévő épületek csak áron alul tudták kiadni üzlethelyiségeiket. Ez a folyamat vezetett ahhoz, hogy olyan, korábban sokak által elképzelhetetlen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés