Ingatlan

Holnap nyit Magyarország legnagyobb plázája

Portfolio
18 hónapig tartó építkezés után holnap nyitja meg kapuit az Árkád 2 Budapest bevásárlóközpont. A háromszintes új épületszárny mintegy 20 000 nm bérbeadható területtel és számos új üzlettel egészíti ki a már meglévő Árkád 1 bevásárlóközpontot. Az összesen 68 000 nm bérbeadható területtel rendelkező két épület Magyarország legnagyobb plázája lesz.
Az Árkád 2 már az ECE 6. bevásárlóközpontja Magyarországon, a projekt beruházói körét az ECE / Otto család és a DWS egy zárt ingatlanbefektetési alapja alkotják. Az új bevásárlóközpont beruházási volumene összesen kb. 80 millió euró, amelyet a 60%-ban az UniCredit finanszíroz.

A két ház jelenlegi együttes bérbeadottságáról a cég képviselői nem mondtak el konkrétumokat. “Az adat túl komplex és még folyamatban vannak a költözések, átalakítások, ezért félrevezető lenne bármilyen konkrét szám" - tették hozzá. Azt azonban közölték, hogy az új épületszárny - 3 üzlet kivételével - csaknem 100%-ban bérbeadásra került. Az Árkád 1 és az Árkád 2 hosszú távú üzemeltetője és bérbeadója az ECE. A kivitelezésre fővállalkozóként a Market Építő Zrt. kapott megbízást.

Holnap nyit Magyarország legnagyobb plázája
Az új bérlők közé tartozik többek között az Interspar, a Van Graaf, a New Yorker, a Hervis, a Deichmann és az Apple Reseller "iStyle". A komplexum összesen 200 szaküzletet, kávézót, vendéglátó-ipari létesítményt és szolgáltatót foglal magában, amelyből 23-nak az Árkád 2 ad helyet.

Árkád 1. jövője

A 2002-ben megnyitott Árkád 1. is hamarosan formát kap. A kibővült bevásárlóközpontra új koncepciót alakítanak ki, amelyben érvényesülhetnek a két épületrész szinergiái. A tendencia nagy vonalakban az, hogy a korábbi mágnesbérlők átköltöznek az Árkád II-be, jellemzően nagyobb területekre, míg a régi épületben kisebb üzlethelyiségeket alakítanak ki.

Az Árkád 1 ez év szeptemberéig megújul, és kb. 50 új, üzletnek ad majd helyet, mint pl. az Adidas, a Nordsee, a City Spar és a CCC Shoes. Az ételudvart is bővítésre kerül. Egyes üzletek, többek között a Stradivarius, a Nike és az első magyarországi Lego Monobrand Store már az elmúlt hónapokban megnyitottak. Több bérlő - pl. a H&M és a Camel Active - a bevásárlóközpont átalakítását üzletük bővítésére használták fel.

A bevásárlóközpont Budapest X. kerületében, Kőbányán található a a Kerepesi út és Fehér út kereszteződésében, közvetlenül kapcsolódva a Metró végállomáshoz. Az Árkád 1 és az Árkád 2 vonzáskörzetében több mint 1,3 millió ember él.
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Liberty Hotel_big, tribe