Előfizetői tartalom

Így fog kinézni az új budai Lidl

Portfolio
Sokáig csak erős találgatások voltak arról, hogy milyen funkciót fog betölteni a Csalogány utcai foghíjtelek, ami több évvel ezelőtt a Lidl üzletlánc tulajdonába került. A legutóbbi tervek alapján a kiskereskedelmi egység felett irodaterület, illetve közel 100 lakás is helyet kaphat. Ugyancsak számos látványterv jelent meg az elmúlt időszakban, hogy pontosan hogyan is fog kinézni az épület. Megmutatjuk most az aktuális tervet, amin várhatóan már túl nagy változtatások nem lesznek, tekintve, hogy 2019 végére ígérik az épület legfelső szintjein elhelyezkedő lakások átadását.

A Lidl üzletlánc 2009-ben vásárolta meg az I. és a II. kerület határán elhelyezkedő, Csalogány utca 43-as szám alatti telket a fővárosi önkormányzattól, de ekkor még csak találgatások voltak arról, hogy mit fognak építeni a korábban oktatási intézményként működő épület romjainak a helyére. Voltak, akik áruházra számítottak, amelyben a Lidl mellett más kiskereskedelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés