Előfizetői tartalom

Kulcsrakész Budapest második legnagyobb bevásárlóközpontja

Portfolio
Őszre tervezi a fejlesztő R-CO Zrt. Budapest második legnagyobb bevásárlóközpontjának átadását az M3-as metró Kőbánya-Kispest (KÖKI) végállomásánál. Az elhelyezkedése után csak KÖKI Terminálnak keresztelt, 59 ezer négyzetméter kiadható területtel rendelkező projekt elérte, a szerkezetkész állapotot, melyet a fejlesztő egy kulcsátadási rendezvényen ünnepelt meg.

A KÖKI jelenleg 80%-os bérbeadottsági szinten áll, és a fejlesztő közlése szerint 500 nm felett már nincs is több bérbeadható üzlethelyiség. A 100 000 köbméter beton felhasználásával kialakított szerkezetben pedig a mostani átadás után a bérlők elkezdhetik kialakítani a bérleményeiket. A kivitelezést bonyolító cég vezetője szerint a beruházás neheze csak most jön...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés