Előfizetői tartalom

Ömlik a tőke az európai plázákba

Portfolio
Az európai kiskereskedelmi ingatlanpiacra 33 milliárd euró érkezett 2014 első kilenc hónapjában, ami 2007 óta a legmagasabb érték. Egyedül a harmadik negyedévben 11,1 milliárdért vettek ingatlanokat a befektetők, ami 23 százalékkal haladja meg a 2013-as értéket - derül ki a CBRE globális ingatlan-tanácsadó legfrissebb kutatási adataiból.

A kiskereskedelmi befektetések az Egyesült Királyságban és az Ibériai-félszigeten nőttek a legnagyobb mértékben ebben az évben - a brit piacon 2007 óta nem látott értékben, mintegy 12,2 milliárd euróért cseréltek gazdát az ingatlanok 2014 első kilenc hónapjában, míg Spanyolországban a harmadik negyedévben elköltött 1,2 milliárd euró szintén rekordot jelent. 2014 viszonylag...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés