Előfizetői tartalom

Plázák, fürdők, irodaházak - Mi épül 2012-ben?

Bár már a tavalyi évben is erős visszaesésről számoltak be a hazai ingatlanpiac legújabb termékeinek megnyitásáról szóló hírek, 2012-ben azonban az előrejelzés szerint még rosszabb év vár az átadásokra. Ugyanakkor az élet nem állt meg az ingatlanszektorban, új óriásprojektekről még ezekben a nehéz időkben is érkeznek hírek. Összegyűjtöttük, mi épül 2012-ben Budapesten.

2011-ben, a válság harmadik évében - annak ellenére, hogy a teljes évre vetített számok további csökkenést mutattak - egy-két nagyobb átadásnak és a kiskereskedelmi ingatlanok "szárnyalásának" köszönhetően egyáltalán nem nyújtottak rémisztő képet az új átadások számai. A 2011-ben átadott irodák teljes bérbe adható területe nem egy romokban heverő piac képét mutatja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés