Előfizetői tartalom

Quaestor-botrány: ide tették a kisbefektetők pénzét

Portfolio
A Quaestor 1996 óta foglalkozik ingatlanfejlesztéssel, és az eltelt közel 20 évben jelentős ingatlan vagyont halmozott fel. A mostani helyzetben kulcskérdés ezeknek az eszközöknek az értékesíthetősége. Sajnos azonban a jól eladható Lifestyle Hotel Mátrán kívül a többi elemre - az általunk megkérdezett szakértő szerint - nagyon nehezen lehet vevőt találni. Ha sikerül is értékesíteni az ingatlanokat, azt valószínűleg csak áron alul lehet megtenni.

Az elmúlt évek alatt több nagy beruházás is elkészült a Quaestor jóvoltából. De ezeket túlszárnyalja a még csak papíron, vagy még ott sem létező projektek volumene. Köztük a legnagyobb a 300 milliárd forintból megvalósítani tervezett DunaCity. Ezek többségéhez azonban a cég eddig egy megfelelő befektető társra várt. Így a Quaestor jelenleg egy hatalmas hasznosítatlan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés