Előfizetői tartalom

Szállodát nyitott a hulladékgazdálkodó

MTI
Új, háromcsillagos szálloda nyílt Békéscsabán magánbefektetői tőkéből, az orosházi úti volt laktanya helyén. A békéscsabai székhelyű Tappe Szállítási és feldolgozó vállalat a beruházást 560 millió forintból valósította meg, ebből 280 millió forint az Új Széchényi Terv keretéből elnyert vissza nem térítendő EU-támogatás - írja az MTI.

Az Arcanum Hotelben 24 szobával, wellness részleggel, 150 fős étteremmel és többhektáros parkkal rendelkezik. A befektetői csoport célja az volt, hogy megfelelő szálláshelyet alakítsanak ki a térségbe üzleti céllal érkező és a Románia felé átutazó üzletemberek részére, valamint a Békéscsabát felfedezni vágyóknak. A Tappe Szállítási és Feldolgozó vállalat csoport...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés