Előfizetői tartalom

Újabb stadion épül - Ezúttal Szombathely a szerencsés

Portfolio
A kormány szerdai ülésén úgy döntött, hogy 9,6 milliárd forintot biztosít a szombathelyi Haladás-stadion és -sportcsarnok létesítésére - jelentette be rendkívüli sajtótájékoztatóján a szombathelyi városházán Hende Csaba honvédelmi miniszter, a térség egyéni körzetben megválasztott országgyűlési képviselője - írja az MTI.

Ismertetése szerint a kormányzat támogatja a szombathelyi városvezetés által megfogalmazott rekreációsövezet-fejlesztési stratégiát. A kormány a rendkívüli kormányzati bevételek terhére az összeget a beruházás lebonyolításához szükséges ütemezésben Szombathely rendelkezésére bocsátja. A teljes rekreációs fejlesztés becsült értéke eléri 12 milliárd forintot - közölte....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés