Előfizetői tartalom

Újra élet került a budai szellemplázába

Portfolio
Még mindig sok használaton kívül álló ingatlan van Magyarországon, ezek a megépülést követően hosszú évekig bérlő nélkül álltak, ami az épületek állapotát is egyre csak rontotta. Ez történt a 25 éve épült Csillagvár bevásárlóközponttal, amely több tulajdonos kezén megfordulva vált egyre elhanyagoltabbá, az elmúlt két évben azonban az átalakításoknak köszönhetően már egyre több hosszú távú bérlővel rendelkezik - szerepel az M7 Real Estate közleményében.

Az elmúlt két évben zajlott a III. kerületi Csillagvár bevásárlóközpont átalakítása, egy közel félmilliárdos programba keretében a gépészetet, az elektromos rendszert és a burkolatokat cserélték, illetve újraalakították a belső tereket. Az egykori szellemplázát 2016 decemberében vásárolta meg a brit M7 Real Estate, azóta több hosszú távú bérlővel is rendelkezik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés