Előfizetői tartalom

A világ legjobbjai között a legszebb magyar épületek

Portfolio
Kihirdette az idei Building of the Year jelöltjeit az ArchDaily, melyben az Oktatási Épületek kategóriájában a CEU épülete is a jelöltek között van. A nagyjából 3500 épület között egyébként több magyar jelölt is megtalálható, akikre még holnapig lehet szavazni annak érdekében, hogy bekerüljenek a shortlistre, melyből a győztes is kikerül.

A rangos építészeti díjra a világ számos országából érkeznek a jelöltek. Idén egyelőre úgy tűnik, hogy Kína a legaktívabb, szinte minden kategóriában kínai épületből van a legtöbb. Ennek ellenére több magyar jelölt is van, melyek közül az alábbiakra lehet szavazni. Nézd meg te is a látványos fotókat! Cycling Center / Ferdinand and Ferdinand Architects Cycling Center...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés