Előfizetői tartalom

A világ legszörnyűbb és legjobb városai

Portfolio
Több cég is van, ami évről-évre elkészíti listáját a világ legélhetőbb városairól, melynek során különböző szempontokat figyelembe véve állapítja meg, hogy hol a legjobb és hol a legrosszabb élni. Melbourne, Bécs vagy Vancouver szinte minden évben az élvonalban szerepel, de kevesebb szó esik azokról a helyekről, ahol az élet maga a pokol, ahol a minimális infrastruktúra és közbiztonság sem adott az elfogadható élethez. Az alábbiakban arra voltunk kíváncsiak, hogy egyes városok hogyan csúszanak le az élhetőségi rangsorban, míg mások mitől emelkednek fel vagy képesek megőrizni előkelő helyüket akár évtizedeken át.

A városok élhetőségének vizsgálatakor a stabilitását, az egészségügyet, a kultúrát, a környezetet, az oktatást és infrastruktúrát de a város biztonságát vagy a közlekedését is figyelembe veszik, így meghatározva a legélhetőbb és a legkevésbé élhető helyeket. A listára Budapest is rendre felkerül, azonban általános trend, hogy Nyugat-Európa városaitól jelentősen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés