Előfizetői tartalom

Budán villamosoznál? Erre figyelj!

Portfolio
Az Alkotás utcai, a Budaörsi úti és a Villányi úti villamosvonalakon folytatódik 2016. augusztus 28-ától (vasárnaptól) a dél-budai megállóhelyi peronok korszerűsítése. A fejlesztés eredményeképp - hasonlóan a nyár végéig átépülő Fehérvári úti és Bartók Béla úti 35 peronhoz - ezek a megállóhelyek is teljesítik majd az akadálymentességi követelményeket -áll a BKK közleményében.

A beruházás várhatóan október közepéig zajló építési ütemében ismét változik a budai villamosok közlekedése. Újra a teljes, eredeti vonalán közlekedik majd a 19-es, a 41-es, a 47-es, a 48-as és a 49-es, az 56-os és az 56A villamos; az Alkotás utcán, a Budaörsi úton és a Villányi úton ebben az időszakban szünetel a villamosforgalom. A 17-es villamos módosított útvonalon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés