Ingatlan

Budapesten nyílik a régió első Hard Rock hotelje

Portfolio
A pesti bulinegyed közepén nyílik meg a régió első Hard Rock hotelje. A seminole indiánok által birtokolt világcég egy 133 szobás, négycsillagos szállodát avat várhatóan 2019 elején - írja a Napi.hu.
Erőteljes európai terjeszkedésbe kezd a floridai székhelyű Hard Rock Hotel hálózat. Budapest mellett Berlinben, Londonban és Máltán is szállodát nyit a cég. A Budapestre tervezett 133 szobás négycsillagos hotel a lánc többi tagjánál kisebb lesz, és ebben nem nyitnak Hard Rock Cafét, az ugyanis már évek óta működik a belvárosi Vörösmarty téren.

A Budapesti szálloda a VI. kerületben az Ó utca és a Nagymező utca sarkán, az egykori Instant szórakozóhely területén kap helyet, ahol az épület Nagymező utcai frontját meghagyják, de mögé egy teljesen új épületszerkezet kerül.

A szobák átlagos mérete 25 négyzetméter lesz és a hotel alatt egy 70 férőhelyes garázst is kialakít a beruházó. A helyszínhez egy étterem, egy kis konferenciaközpont és egy ajándékbolt is csatlakozik majd.

A Hard Rock jelenleg 74 országban működtet 174 kávézó-éttermet, 11 kaszinót és hoteleket. A hotelek európai láncához egyelőre egy Tenerifén és egy Ibizán működő hotel tartozik. Londonban jövőre adnak át egy 900 szobás új szállodát, két évre rá pedig a berlini és a máltai hotelek készülhetnek el.

A budapesti belváros felértékelődési folyamatába illeszkedik az építés alatt álló luxusapartmanok mellett a Hard Rock Hotel építése is, ami jól mutatja, hogy az egy évtizeddel ezelőtt még kihasználatlanul álló épületek fejlesztésében egyre több befektető lát lehetőséget. Ez a tendencia a következő években azt eredményezheti, hogy az eredetileg ideiglenes megoldásnak szánt romkocsmák egy része fokozatosan kiszorul a főváros központjából, teret adva a magasabb értékű ingatlanfejlesztéseknek.

Holdblog

Félrealkalmazkodunk

Az alkalmazkodás maga az élet. Mi sem vagyunk ez alól kivételek, ugyanakkor a szellemi képességeink és az erős technológiánk...

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ők a leggazdagabb magyar nyugdíjasok
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
iroda