Előfizetői tartalom

Cáfolják a Budapest park bezárását

Portfolio
Nincs elégedetlen szomszédság, több ezren járnak az ott rendezett koncertekre, mégis a bezárás fenyegeti a Budapest Parkot. A 2024-es olimpiai tervekben a helyszínen még villamos-végállomás szerepelt, az olimpiától való visszalépés után azonban továbbra sem garantált a szórakozóhely jövője - írja az Index. Szerintedmi lenne a jó megoldás? Szavazz!

Pál Tibor szocialista önkormányzati képviselő már több beadványt is intézett a ferencvárosi polgármesternek, amiben egy a területen megvalósítható P+R parkoló kialakításával érvel. A javaslat szerint a P+R parkoló igénye azokban az időszakokban nő meg, mikor a park egyébként is zárva tart, azonban a terület funkcióját várhatóan nem lehetne évente kétszer váltogatni....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés