Előfizetői tartalom

Döntött a BKK: ezek a buszjáratok szűnnek meg

Portfolio
A 2014 tavaszán átadott M4-es metró megjelenésével járó utasforgalmi átrendeződésre reagálva a BKK elkészítette javaslatát a metróhoz kapcsolódó felszíni hálózat átalakítására, az M4-es metróvonal elérésének bővítésére. A hálózatmódosítási javaslatot a BKK társadalmi egyeztetésre bocsátotta, majd a tervezetet a beérkező mintegy 4 000 észrevétel és az érintett önkormányzatokkal folytatott többkörös egyeztetések alapján véglegesítette - áll a közleményben.

A legfontosabb változtatások: A 240-es autóbusz változatlan útvonalon, továbbra is közlekedik. A 178-as autóbusz továbbra is az Erzsébet hídon át a Keleti pályaudvarig közlekedik. A belváros és a Budaörsi út közötti közvetlen kapcsolatot a továbbiakban az új 108E járat biztosítja, 239-es jelzéssel már nem közlekedik a továbbiakban autóbusz. A 107-es járat nem közlekedik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés