Eladó az SZDSZ egykori pártháza

2017. december 7. 14:27    
nyomtatás
 
Nyilvános pályázatot írtak ki a Szabad Demokraták Szövetsége (SZDSZ) egykori, budapesti pártirodáinak megvételére - írja a Cégközlöny információi alapján a Magyar Nemzet.


A pályázat során az alábbi három ingatlanra lehet licitálni:
  • Baross utca 10/B alatti, 565 négyzetméteres lakóház és udvar
  • Baross utca 10-ben található, földszinti, 156 négyzetméteres helyiség
  • Tímár utca 2. alatti, 890 négyzetméteres egykori pártház

melyek minimálárai 10,2, 40,3 és 98,6 millió forint.

A kiírás szerint a vételárból minden esetben bánatpénzt kell átutalni az egykori párt bankszámlájára. A Tímár utcai pártházról egyébként 2014-ben már a Népszabadság is írt, akkor egy ingatlanfejlesztő 106 millió forintért vette volna meg, de az akkori tulajdonos - a Magyar Fejlesztési Bank - az összes ingatlant egy csomagban akarta értékesíteni.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Tematikus cikk

Varázslatos ünnepek az osztrák Alpokban (x)

Egyedülálló hangulat, felejthetetlen ünnepek, havas hegycsúcsok. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium