Előfizetői tartalom

Elindultak a felújított metrókocsik - Friss fotók!

Portfolio
Forgalomba állt az első felújított szerelvény a budapesti 3-as metró vonalán, mi pedig az első utasok között lehettünk egy sajtóbemutató keretében. Azoknak azonban, akik ugrásszerű javulásra számítanak az utazás komfortját tekintve, rossz hírünk van. Az első egymegállós menet alapján ugyanis a 3-as metrózás az új szerelvényekkel - leszámítva a színesebb belső teret - ugyanolyan szovjetes érzés, mint eddig volt. Mutatjuk a képeket!

A metrókocsik gyártójával, az orosz Metrowagonmash-sal 2015 augusztusában írták alá a szerződést 222 metrókocsi felújításáról. Az első négy szerelvény már Budapesten van, ebből ma délután egy áll forgalomba. Az összes szerelvény üzembe állítása 2018 nyaráig várható. Az új szerelvényen modernizált pneumatikus rendszer és fékrendszer kapott helyet, teljes átalakításon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés