Előfizetői tartalom

Elképesztő épületek, amik teljesen átformálják városainkat

Portfolio
Akár egy év is nagy idő lehet a világ építészetében, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a tavalyi évben is számos tervrajzon létező futurisztikus épület valósult meg. Úgy tűnik azonban, hogy 2017-ben sem maradunk izgalmas épületek nélkül, számos építésziroda dolgozik ugyanis kreatívabbnál kreatívabb épületeinek megvalósításán. Az alábbiakban ezek közül válogattunk.

Nápoly, vasútállomásA Zaha Hadid építésziroda által tervezett pályaudvar fogja kiszolgálni az olasz város gyorsvasúthálózatán közlekedő vonatokat és utasaikat. A 20 ezer négyzetméteres épület biztosítja a sínek közti átjárást, formájával edig a nagysebességű vasutak dinamikájára utal.Forrás: zaha-hadid.comLouvre, Abu DhabiA Perzsa-öböl menti város ikonikus épülete...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés