Előfizetői tartalom

Elképesztő fejlődés vár Budapestre a következő évtizedben

Portfolio
A Budapesti Fejlesztési Tanács és a 2030-as Fejlesztési Koncepció számos ingatlanfejlesztésen keresztül nyitja meg az utat a főváros fejlődése előtt. Bár 2030-ig még van több mint egy évtized, annyira azért nincs messze a dátum, így fel kell tenni a kérdést, hogy hol tartunk most - nyitotta meg a Budapest 2030 konferencia első panelbeszélgetését Borbély Gábor MRICS, a CBRE kutatási igazgatója.

A 2030-as célok mostanra le vannak írva, amin egy komoly, 70 fős csapat dolgozott a lehető legkülönbözőbb szakterületekről. Ha a már elkezdett és a tervezett projektek meg tudnak valósulni, akkor nem túlzás azt állítani, hogy Közép-Európában Bécs jelentőségét közelítheti meg a magyar főváros. Bár nagyon fontosak az egyes fejlesztések, de még fontosabb ezek összehangolása....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés