Előfizetői tartalom

Európa rejtett kincsei: képeken a 15 legjobb, felfedezetlen nyaralóhely

Portfolio
A Mastercard összeállítása alapján megjelent egy lista "Európa rejtett kincseiről", vagyis a turisták által még kevésbé felfedezett lenyűgöző, de egyben megfizethető területekről. A 44 különböző országot felsoroló körkép első 15 országa között a magyarországi Balaton-felvidék is helyet kapott. A szálláshelyek és éttermek árait is megnézték, 3 csillagos hotel vagy vendégház két fős szobáit vették alapul, egy éjszakára és egy főre vonatkozó árak alapján. Ami az étkezéseket illeti, középkategóriás éttermekben egy fő által elfogyasztott vacsorának az árait közölték szintén euróban.

15-11. 15. Balaton-felvidék, MagyarországMagyarország is bekerült a listába Európa legnagyobb édesvízi tavával a "magyar tengerrel". A Balaton-felvidék térségét a "magyarországi toszkán provinciának" is nevezhetjük, ahol egyszerre találkozik a természet szépsége és a Balaton vizére nyíló kilátás. Átlagosan 13 euróért kínálnak vacsorát, és 20 euróért pihenhetünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés