Előfizetői tartalom

Ez vár ránk, ha a budapesti tömegközlekedés belép a XXI. századba

Portfolio
Megszűnő sorban állás, gyorsabb és kényelmesebb fizetés, igazságosabb tarifák, emelkedő tömegközlekedési szolgáltatás-színvonal: ezeket tapasztalták azok a városok, amelyek bevezették az elektronikus jegyrendszert - mutat rá a budapesti e-jegyrendszer kiépítésének tenderét elnyerő Scheidt&Bachmann vállalat felmérése. A német multinacionális vállalat szerint a hazai e-jegyrendszer bevezetésével utolérhetjük és egyes megoldások segítségével részben meg is előzhetjük a legnagyobb nyugat-európai városokat az elektronikus jegyrendszerek fejlettsége és szolgáltatásai területén.

A budapesti tömegközlekedési jegyrendszer átalakításával elsősorban az utasok nyernek - állítja saját tapasztalataira hivatkozva az eddig 8 városban elektronikus jegyrendszert kiépítő német Scheidt&Bachmann. "Tapasztalataink szerint a kedvező jelenséget több tényező együttesen okozza: az eddigi, a jegypénztáraknál akár hosszú percekig tartó kényelmetlen sorban állást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés