Előfizetői tartalom

Ezek ma Európa legmenőbb épületei

Portfolio
Európa ad otthont a világ számos építészeti remekművének amiket turisták ezrei keresnek fel évente. Utazásaink során azonban kevésbé ismert látványos épületekkel is találkozhatunk, amelyekről elsőre nem is sejtenénk, hogy melyik országban vannak. Ennek kapcsán megmutatjuk, hogy a Business Insider szerint melyek ma Európa legérdekesebb épületei. Ezekből szemezgetve választottunk ki 40 épületet, melyek közt régi és új, fővárosi és vidéki épületek is szerepelnek, valamint múzeumok, borospincék, templomok és felhőkarcolók is előfordulnak. A lista szubjektív, de valamilyen szempontból a kontinens kevésbé ismert érdekes épületeit tartalmazza.

40.Portugália - A Vodafone székháza, amely szakít a hagyományos párhuzamos-merőleges vonalakkalKép forrása: Business Insider39.Skócia - St. Andrew's katedrális romjaKép forrása: Business Insider38.Svédország - A malmöi Triangeln vasúti pályaudvar épülete inkább tűnik egy jövőbe vezető időgép kapujának, semmint egy épületnek, ami mögött vonatok sorakoznakKép forrása:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés