Előfizetői tartalom

Hamarosan 3D-s házképek között keresgélhetsz

Portfolio
Fél évszázada nem látott méretű megújuláson eshet át néhány éven belül a magyar ingatlan-nyilvántartási rendszer. A föld alatti és földfelszín feletti létesítmények, vagyis a parkolóházak, közlekedési csomópontok és telekommunikációs infrastruktúra pontos azonosítására egyre növekvő igény van, ami szükségessé teszi a kétdimenziós rendszer háromdimenziósra cserélését - szerepel a DLA Piper jogi blogjában.

Az ingatlan-nyilvántartás egy olyan rendszer, amely tartalmazza a Magyarországon található összes földrészletet és egyéb önálló ingatlant, például épületeket, pincéket, föld alatti garázsokat és társasházi öröklakásokat is. A mostani rendszer nagyrészt kétdimenziós, ami azt jelenti, hogy nincs mód a valóságban háromdimenziós ingatlanok és az azokon fennálló jogok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés