Előfizetői tartalom

Itt élnek Budapesten a gazdagok és a modern juppik

Portfolio
Az új Hoodmaps weboldal, egy közösségi közreműködés alapján szerkesztett térkép, amelyen keresztül a felhasználók úgy fedezhetik fel a városokat, mintha helyi lakosok lennének. A térképet használók a városok egyes részeit hat különböző színből választva "lefesthetik" az alapján, hogy milyen jellemzője van az adott területnek - olvasható az archdaily.com cikkében.

A weboldalon nagyvárosok ezrei találhatóak meg, amelyeket folyamatosan szerkesztenek új felhasználói tartalmakkal, például a Google Maps-en megjelölt turista zónákról szóló információkkal. A készítő, Pieter Levels felismerte, hogy igény van egy olyan szolgáltatásra, ami segít megtalálni a kulturálisan gazdag részeit egy városnak miközben nyaraláson vagy egy utazáson veszünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés