Előfizetői tartalom

Itt lesz a vízilabda-utánpótlás új központja

Portfolio
Összegyűlt a pénz, így hamarosan megkezdődhet a hidegkúti uszoda építésének előkészítése - írja a BudaiPolgár. A mintegy négymilliárd forintos beruházás 70 százaléka tao-felajánlásokból gyűlt össze, 1 milliárd forintot az önkormányzat ad a fejlesztésre, míg a kormány 300 millió forinttal támogatja a II. kerületi projekt megvalósítását. Az új komplexum várhatóan 2018-ban nyitja meg kapuit.

A hidegkúti uszoda fejlesztési költségeiből 2,8 milliárd forintot vállalatok tao felajánlásai adnak. Láng Zsolt II. kerületi polgármester és Pogácsás Tibor belügyminisztériumi államtitkár további 300 millió forint központi támogatás megítéléséről írt alá egyezményt, amit a tavalyi év várakozáson felüli bevételei tettek lehetővé. Az önkormányzat 1 milliárd forinttal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés