Előfizetői tartalom

Jövő márciusban indulhat el a 3-as metró felújítása

Portfolio
Fel fog gyorsulni az M3-as metró felújításának a programja - jelentette be a Budapestinfón, szokásos pénteki sajtótájékoztatóján Tarlós István főpolgármester, miután péntek reggel közel kétórás konzultációt folytatott Orbán Viktor miniszterelnökkel. A főpolgármester hozzátette: a kormány biztosítani fogja azt a mintegy 50 milliárd forintot, amely a jelenlegi becslések szerint a bekerülési összeg és a várható uniós támogatás közötti különbség.

Tarlós szerint az Európai Bizottság (EB) szeptember 1-jén jelezte, a 3-as metró támogatásának megerősítésére irányuló módosítást az Integrált Közlekedésfejlesztési Operatív Programban (IKOP) a bizottság jóváhagyta. Kérdésre válaszolva elmondta: a metrófelújítási munkának várhatóan február végén, március elején de facto el kell indulnia, erre pedig minden remény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés