Előfizetői tartalom

Lélegzetelállító helyszínek várják a sportolókat a téli olimpián!

Portfolio
Hamarosan elkezdődnek a téli olimpiai játékok, amelyek Dél-Korea Phjongcshang nevű városában kerülnek megrendezésre. Az érdeklődők február 9-től követhetik nyomon a 13 helyszínen zajló játékokat és szurkolhatnak 19 magyar sportolónak. Összegyűjtöttük, hogy az egyes versenyszámokat melyik helyszínen tartják, és milyen újdonságokkal szolgálnak a 2018-as téli játékok. A cikk végén szavazhatsz arról is, hogy szerinted hány éremmel gazdagodik Magyarország.

A 2018-as téli olimpiai játékok helyszíne a dél-koreai Phjongcshang (Pyeonchang) lesz, a rendezés jogát az ország 2011-ben nyerte el, a német és francia városokat legyőzve. A dél-koreai település a fővárostól mintegy 180 kilométerre fekszik és "Koreai Alpok" néven is szokták emlegetni. A 700 méteres tengerszint feletti magasságával lehetőséget nyújt a különböző téli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés