Előfizetői tartalom

Ma indul a káosz a pesti körúton

Portfolio
Szeptember 17-étől a Róbert Károly körút Árpád híd és a Váci út, majd 19-étől a Vágány utca és az Árpád híd közötti szakaszán is irányonként két-két forgalmi sávon haladhat majd a közúti forgalom, ugyanis megkezdődik a körút felújítása. Az ideiglenes forgalmi rend szerint a Lehel utcáról nem lehet majd a Róbert Károly körútra kanyarodni, az M3-as autópálya ugyanakkor a felújítás teljes ideje alatt elérhető lesz a Hungária-körgyűrűről - áll a BKK közleményében.

A várhatóan jövő nyárig tartó komplex rekonstrukció végére az útszakasz új aszfaltréteget kap, ahol szükséges, ott a teljes pályaszerkezet cseréjét elvégzik, kerékpárutat építenek, felújítják a járdákat, a gyalogátkelőhelyeket akadálymentesítik, megújul a közvilágítás, a biztonságos közlekedés érdekében kamerarendszert építenek ki.A Róbert Károly körút...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés