FONTOS A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán
 
Előfizetői tartalom

Megérkezett a jó hír a 2-es metróval utazóknak

Portfolio
2017. május 14-től (vasárnaptól) újra minden állomáson, azaz a Kossuth Lajos téren is megáll az M2-es metró, ugyanis véget értek a metróállomás forgalmának korlátozásával járó munkálatok. Ugyanettől a naptól megszűnik az M2A állomáspótló busz, továbbá a D2-es jelzésű átkelőhajó sem közlekedik tovább - derül ki a BKK közleményéből.

A Kossuth Lajos téren véget értek a metróállomás forgalmának korlátozásával járó bontási munkák, ezért május 14-től (vasárnaptól) újra minden állomáson, így a Kossuth téren is megállnak az M2-es metró szerelvényei. Az M2A jelzésű állomáspótló busz ezzel a nappal megszűnik. A metrópótlás ideje alatt a BKK vízi útvonalon is alternatívát nyújtott: D2-es jelzésű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés