Előfizetői tartalom

Mégsem zárják be a Déli pályaudvart

Portfolio
Megmarad a Déli pályaudvar személyforgalma, az üzemi területeken pedig a Testnevelési Egyetem (TE) kap csarnokokat, pályákat - tudta meg egy szeptemberi kormányhatározatból a Vs.hu. Ezek szerint a kormány elállt a pályaudvar felszámolásának ötletétől, ugyanakkor a mostani vasúti háttérfunkciókat máshová kell majd telepíteni, ami nehézségeket okozhat.

A szóban forgó terület egy részén az egyetem kap majd új épületeket: jégcsarnokot, fedett teniszpályákat, melyeket a lakosság is használhat majd. A vasúttól nyert terület másik részén pedig eleve a nagyközönség kap létesítményeket: többek között extrémsport-pálya, játszótér és futókör szerepelnek az egyelőre nem végleges tervekben. A kormányhatározat 2018...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés