Előfizetői tartalom

Nem sértett törvényt a BKK buszos tendere

MTI
Nem sértette meg a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Zrt. a közbeszerzési szabályokat, a Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB) indokolatlanul semmisítette meg az ajánlatkéréssel kapcsolatos dokumentumokat és az ajánlatkérői döntést - állapította meg a Székesfehérvári Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság az M3-as metrót pótló autóbuszos szolgáltatás vásárlása ügyében indult közbeszerzési perben.

A Székesfehérvári Törvényszék az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, hogy nem volt indokolt a bírság sem. Az ítélet nem jogerős, a kézbesítés után a felek fellebbezhetnek ellene. A KDB tavaly októberben semmisítette meg a BKK azon tenderét, amelyen a metrópótláshoz szükséges buszos kapacitást pályáztatta meg. A felújítás időszakára ugyanis 150 csuklós autóbuszt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés