Előfizetői tartalom

Nincs, ami megállítsa a hazai turizmus szárnyalását

Portfolio
Egyöntetű bizakodással tekintenek 2017-re a hazai turizmus szereplői, ugyanis a júliusi sporteseményeknek is köszönhetően már most több helyen telítődtek a hotelek, de a vendégéjszakák és a bevételek mértékében szintén megdőlhetnek a rekordok. Az idei év várakozásairól Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének ügyvezető elnökségi tagja nyilatkozott a Magyar Időknek.

A nyári főszezon közepére, a júliusi vizes-Vb és a Forma-1 idejére már most telítődtek a belvárosi hotelek, sőt a külsőbb kerületek szálláshelyeinél is egyre nagyobb a foglaltság. Mindez annak ellenére, hogy a fővárosi szállásárak már most átlagosan 30-40 százalékkal drágábbak az érintett időszakra. A szállodák mellett az Airbnb szállások ára is drasztikusan emelkedik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés