Előfizetői tartalom

Ők tényleg tudják, hogyan kell hotelből pénzt csinálni

Portfolio
11, 13, 15 millió. Mi ez a számsor? A budapesti reptér éves forgalma az elmúlt években - kezdte meg előadását Erdei Bálint, a RedWood Real Estate Holding vezérigazgatója a Property Investment Forum 2018 hotelpiac szekcióján. Az iparágban jártas szakértők többek között arról beszélgettek, hogy miként lehet hotelből pénzt csinálni, milyen szempontokat követve lehet a legtöbb vendéget bevonzani egy szállodába, hogyan változtak a szállóvendégek igényei, és vajon meddig tart még a magyar hotelpiac felívelése.

Erdei Bálint, a RedWood Real Estate Holding vezérigazgatója elmondta, hogy nemcsak a repülőtér forgalma, de a vendégéjszakák száma is folyamatosan növekszik, jövőre már a 11 milliót is elérheti Budapesten, ami szintén mutatja, hogy rendkívüli potenciál van a városban. Ingatlanfejlesztési oldalról egy szálloda felépítését úgy lehetne jellemezni, hogy ha 1-es nehézségű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés