Előfizetői tartalom

Okosváros jelentheti a megoldást ezekre az égető problémákra

Portfolio
Március végén került megrendezésre a nemzetközi okosváros konferencia, ahol a Lechner Tudásközpont képviselte Magyarországot. A Kuala Lumpurban tartott eseményen az érdeklődők értesülhettek arról, hogy a különböző országok milyen módszerekkel igyekeznek bevonni a lakosság életébe az okosváros fejlesztéseket, illetve, hogy miként lehet ezeket alkalmazni a jövőt érintő problémákra Európában, vagy akár Ázsiában - szerepel a Lechner Tudásközpont cikkében.

Március végén kétnapos konferencia keretében foglalkoztak a szakértők az okosváros és az okos megoldások újragondolásával, amelynek célja, hogy a digitális világban fenntartható és zöldebb hibrid városokat alakítsanak ki az egyes országok. A konferencián bemutatták a legsikeresebb okosváros koncepciókat, beszámoltak a várható jövőbeli trendekről és ismertették az új...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés