Előfizetői tartalom

Piacra dobná Duna-parti telkeit egy budapesti kerület

Portfolio
Május végén jelent meg a XIII. kerületi önkormányzat honlapján a felhívás arról, hogy értékesítenék a Duna-Viza utca-Népfürdő utca-Dráva utca által határolt területen lévő három telket. Az összesen 10 ezer négyzetméternyi terület kikiáltási ára 3,62 milliárd forint, ami közel 700 millióval kevesebb, mint három évvel ezelőtt volt - írja az mfor.hu.

Az emelkedő ingatlanárakkal ellentétes az eladásra kínált telkek árcsökkenése. A 2014 novemberében tervezett árverésen még 4,31 milliárd forint lett volna a terület, de végül az árverés mégsem valósult meg. Az árcsökkenésre egyelőre nincs magyarázat, azt sem a vizes-Vb, sem a terület esetleges árvízveszélyessége nem indokolja. Amennyiben a mostani értékesítés sikeres...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés