Előfizetői tartalom

Pótlóbusz jár június közepétől a 4-6-os villamos egyes szakaszain

Portfolio
Panel- és síncserét végez a villamospálya javítása érdekében az Irinyi József utcában és a Goldmann György téren a Karinthy Frigyes út és a Petőfi híd, budai hídfő között a BKV Zrt., ezért a 4-es és 6-os villamosok helyett 2017. június 17-én (szombaton) 0:30 és június 27-én (kedden) 4:00 között pótlóbuszok járnak a dél-budai végállomások és a Corvin-negyed M között - olvasható a BKK közleményében.

A lezárás ideje alatt minden éjszaka 0:00 és 4:00 között a 6-os villamos helyett pótlóbuszok közlekednek a Móricz Zsigmond körtér M és a Széll Kálmán tér M között. A pótlóbuszok közlekedését forgalomtechnikai intézkedések segítik majd. A hétvégi napokon kiegészül a forgalmi korlátozás: 2017. június 17-én és 18-án (szombaton és vasárnap) a dél-budai végállomástól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés