Előfizetői tartalom

Saját szálloda három hónap alatt?

Portfolio
Három hónap alatt összerakható és bárhol felállítható a boxhotel névre keresztelt mobil szálláshely. A hagyományos konténerrel szemben azonban itt a luxust sem kell nélkülöznünk, a boxhotel szobái ugyanis PIN-kóddal nyílnak, klimatizáltak, wifivel felszereltek, a vendége pedig étel- és italautomatákból szolgálhatja ki magát. A jövő konténerhotelében minden távvezérelt és automatizált - derül ki a Travelo cikkéből.

Új szálláslehetőségként indította el boxhotelekkel foglalkozó vállalkozását egy magyar cég. A konténerszerű építmények biztosítják a szálláshelyekkel szemben elvárt alapszolgáltatásokat, nagy előnyük pedig, hogy az előregyártott elemeknek köszönhetően bárhol könnyen és gyorsan telepíthetők. A technológia alkalmazásával egy 40-50 szobás szálloda akár 3 hónap...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés