Előfizetői tartalom

Újabb részletek derültek ki a Lánchíd felújításáról

Portfolio
A Lánchíd felújításának kérdése egyre aktuálisabb téma, a szigetelések, a dilatációs szerkezetek és az út burkolatai is felújításra szorulnak. A várható felújításról múlt héten többféle információ is megjelent, ezért megkérdeztük a BKK-t, hogy pontosan mikor és milyen formában kerülhet sor a híd és a Várhegy-alagút felújítására, illetve hogyan érintheti ez a felszíni közlekedés alakulását.

A BKK a Fővárosi Önkormányzat megbízásából elkészítette a Lánchíd és a Várhegy-alagút felújítására vonatkozó terveit, a Fővárosi Közgyűlés pedig 2017 február 22-én felvette a beruházást a 2017-es fővárosi költségvetésbe. A kivitelezés megindíthatóságához azonban a megvalósításról és a fedezetbiztosításról külön is döntést kell hozni, az építkezés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés