Előfizetői tartalom

Vékony padlófűtés rendszer: megoldás felújításokhoz és új építésekhez (x)

Portfolio
Ma már a fűtési rendszerekkel szemben támasztott követelmények között első helyen szerepel az energiahatékonyság. Mindez akkor kelti fel igazán a felhasználók és a szerelők érdeklődését, ha a rendszer egyben költségkímélő is. Az Uponor Minitec rendszer alacsony hőmérsékletű felületfűtés, amely köztudottan energiahatékony, felújításoknál és új építéseknél egyaránt alkalmazható, nem igényel bontást, gyorsan telepíthető, ezért költséghatékony.

Property Investment Forum 2018 November 22-én újra Property Investment Forum, Magyarország legjelentősebb ingatlanszakmai eseménye! Új helyszínen, kiállításokkal, a legfontosabb döntéshozókkal, egyedülálló networking lehetőségekkel! Információ és jelentkezés Az Uponor Minitec kb. 1 cm-es minimális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés