Előfizetői tartalom

46 új busz érkezik Budapestre

Portfolio
46 darab alacsonypadlós, 4-8 éves autóbusz érkezik Budapest buszflottájába. A franciaországi Dijon városából 37 darab Van Hool gyártmányú földgázmotoros (CNG) busz, a németországi Frankfurtból és a norvégiai Oslóból pedig összesen 9 darab Mercedes Citaro érkezik a fővárosba. Az alacsonypadlós és légkondicionált járművek várhatóan 2013 végén és 2014 első felében állnak forgalomba.

Dijonban napjainkban - komplex közlekedésfejlesztési projekt keretében - új villamosvonalak épülnek, a megmaradó buszokat pedig hibrid buszokra cserélik, ezzel egyidejűleg új telephely is létesül, a régit pedig bezárják. Ennek következtében az összes meglévő buszt értékesítik, amelyek közül 37 darab jó állapotban lévő jármű kerül Budapestre. A buszok 12 méter hosszú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés