Előfizetői tartalom

Ahogy még nem láttad Budapestet

Portfolio
Mindenki ismeri már Budapest tipikus turistacsalogató történelmi emlékeit és legkülönbözőbb belvárosi túraútvonalait. Most, hogy itt van újra a tavasz, elkészítettük a Portfolio.hu saját alternatív városnéző túraútitervét, ami a legaktuálisabb építészeti és tájépítészeti különlegességek között kalauzol végig a Fővárosban, érintve a legfontosabb klasszikus látnivalókat is. A válogatásunk szempontja egyedül az volt, hogy az állomás érdekes legyen, akár azért mert menő és modern, akár mert frissen felújított, akár mert lepukkant és régi. Ismerd meg újra Budapestet, töltsd le a telefonodra, vagy nyomtasd ki a cikket, és járd végig a valóságban is Budapest legfrissebb és legtrendibb turistaútvonalát.

INTERAKTÍV TÉRKÉPÜNKÖN NYOMON KÖVETHETED AZ ÚTVONALAT! KATTINTS A JOBB FELSŐ SAROKBA A TELJES KÉPERNYŐS NÉZETÉRT. Kapcsolódó cikkünk2014.03.26Ilyen lesz az új Széll Kálmán tér! - Járd körbe be most velünk!2014.03.25Csúszhat a Széll Kálmán tér felújítása

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés