Előfizetői tartalom

Budapest ennél többet érdemel

Portfolio
Nehéz olyan budapestit találni, aki ne szeretné a várost és ne ajánlaná azt nyugodt szívvel akár külföldről, akár belföldről érkező látogatóknak. A főváros sokkal többet kínál az ide érkezőknek, mint romkocsmák tucatját a bulinegyedben vagy éppen néhány egyedülálló gyógyfürdőt, viszont hiába óriási a Budapestben rejlő potenciál, annak töredékét sem használja ki a város. Puczkó László turisztikai és szabadidőipari szakértővel, a BKF Turizmus, Szabadidő és Szálloda Intézetének vezetőjével beszélgettünk Budapest turisztikai arculatáról, illetve a múzeumi negyed felépítését is magában foglaló Liget Budapest projektről.

Portfolio: Jelenleg mi az, ami idevonzza a turistákat? Van olyan, hogy "Budapest brand"? Puczkó László: Budapest esetében e kettő (még) nem annyira kifinomult, amennyire más városokban elő szokott fordulni, hogy van egy jól felépített márka, annak mindenféle pillérével, személyiségével, üzeneteivel, és ennek megfelelően próbálnak látogatói típusokat, szegmenseket megszerezni....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés