Előfizetői tartalom

Hol a legjobb élni?

Portfolio
Melbourne a legélhetőbb város a világon, a második helyen pedig Bécs zárt. A legrosszabb Damaszkuszban élni, melyben a legtöbbet csökkent az élhetőség színvonala az elmúlt egy év során. A The Economist Itelligence Unit által elkészített 140 várost tartalmazó lista öt szempont figyelembe vételével állt össze, köztük van például a stabilitás, vagy az oktatás színvonala.

Az Economist Intelligence Unit elkészítette a világ városainak listáját élhetőségi szempontból. A sor elején a leginkább élhető városok, míg a végén a legrosszabb feltételekkel rendelkezők állnak. Az élhetőség számait több tényező alapján generálták, mint a stabilitás, az egészségügy színvonala, a kulturális és környezeti tényezők, az oktatás színvonala...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés