Előfizetői tartalom

Mi legyen a megújuló Várbazárban? Szavazz, és segíts!

Portfolio
A száz százalékig uniós forrásból megvalósuló Várbazár felújításáról tartottak ma sajtótájékoztatót a romos állapotban lévő helyszínen. A Giró-Szász András kormányszóvivő, Zumbok Ferenc miniszteri biztos, és Dr. Nagy Gábor Tamás, a Budavári Önkormányzat polgármesterének részvételével lezajlott eseményen többször is elhangzott, hogy a beruházást mindvégig az állam irányítja, és a mintegy 8,5 milliárd forintból megvalósuló fejlesztéshez sem a központi költségvetésnek, sem a magánszférának nem kell hozzátennie egy forintot sem.

Zumbok a sajtótájékoztatón elmondta, hogy a kormány határozata szerint 2014. március 31-ig kell átadni a megújult Várbazárt, melynek részleteit ez vég végéig kell kidolgozni. Zumbok véleménye szerint csak az unió által előírt, szigorú közbeszerzési eljárások és az adminisztrációs folyamatok elhúzódása jelenthet akadályt. A rekonstrukció megkezdésével egy időben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés