Előfizetői tartalom

Milliókat érintő változások Budapesten - Minden a listánkon!

Portfolio
Hétfőn jelent meg a hír, hogy Tarlós István, illetve a BKK várja a közvélemény véleményét a 4-es metró átadásából fakadó, közel 50 darab BKV járat változásával kapcsolatban. Ám a honlap, amin ezt megtehettük volna akkor még nem üzemelt, de ezen gyorsan változtattak. Éljen Budapest bármelyik kerületében, Budaörsön, vagy Törökbálinton (vagy csak járjon erre bármikor), most megtudhatja, hogy milyen tömegközlekedési változásokra kell felkészülnie. Ha esetleg valamivel nem ért egyet, akkor azt pedig össza meg az illetékeseknek. Listáink a cikk alján .

Az új metróvonal tavaszra tervezett elindulásával jelentősen változni fog Budapest buszhálózata, hiszen az M4-es metróvonal alternatívát jelent a most nagy forgalmú 7-es buszcsalád, a 47-es és a 49-es villamos mellett, Kelenföldtől - a nyugati agglomerációból a XI. kerületig közlekedő sűrű autóbuszvonalak végpontjától - pedig gyors, kényelmes közlekedési lehetőséget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés