Portfolio.hu könyvesbolt

Nyereséges day-trade stratégiák

Szerző: Michele Castorina
Ár: 1,990 Ft.
Kiadás éve: 2010
   
Kiadó:NET Média Zrt.
Oldal:67
ISBN:
 vagy vissza a könyvesboltba

Az alacsony kockázattal és magas találati aránnyal dolgozó profi day-trader bemutatja nyereséges day-trade stratégiáját a Portfolio.hu füzetek sorozat legújabb kötetében. A Nyereséges day-trade stratégiák címû kiadvány szerzõje a Magyarországon élõ és oktató Michele Castorina, aki több mint 15 éves devizapiaci és határidõs tõzsdei kereskedõi múlttal rendelkezik.

A kiadvány ára: 1,990 Ft.

Portfolio.hu füzetek

A kiadvány elõzetes megrendelés nélkül megvásárolható személyesen készpénzért a Portfolio.hu szerkesztõségében is munkanapokon 8:30 és 17 óra között (1033, Budapest, Polgár u. 8-10).

Ha valaki belekezd ennek a könyvnek az olvasásába, biztosan azért teszi, mert szeretné megtudni egyfelõl, valóban igaz-e, amit a kereskedésrõl mindenfelé olvasni vagy hallani, másfelõl érdekli, hogy mennyire könnyû, illetve nehéz magas hasznot szerezni ezzel az érdekes és viszonylag divatos tevékenységgel. Biztosan szeretné megtudni, mit kell tenni eredményei javítása érdekében, hogyan lehet kevesebbet veszíteni és tartósabban profitot termelni. Ez a könyv éppen ezekben a kérdésekben ad konkrét tanácsokat.

A könyvet mindazoknak ajánljuk, akik tõkepiaci kereskedéssel foglalkoznak, vagy úgy döntöttek, hogy hamarosan belekezdenek, és nem hisznek vakon a tõkepiac csillogó ígéreteinek. Esetleg a mai napig hittek benne, de rájöttek, hogy valami nem stimmel, hogy a dolgok nem egészen úgy állnak, ahogyan azt elõadták nekik, és egészen más az igazság a kereskedésrõl, mint amit eddig megmutattak nekik.

Ennek a könyvnek az a célja, hogy megadja számodra a szabadságot, melynek révén ügyes, sõt, nagyon ügyes day-traderré válhass, aki sikeresen kereskedik, és ráadásul − a saját leghatékonyabb módszerét alkalmazva − közben szórakozik is.

A kiadvány az alapoktól indul, s a kezdõ befektetõk számára is érthetõen mutatja be - számos gyakorlati példán keresztül - a day-trade kereskedést, ugyanakkor a technikai elemzés alapvetõ fogalmait, eszközeit terjedelmi korlátok miatt nem taglalja. Ezen alapfogalmakat a Portfolio.hu füzetek - Technikai elemzés EGYSZERÛEN I., valamint a Technikai elemzés II. és III. - Alakzatok és Japán gyertyák EGYSZERÛEN címû kiadványainkban találhatják meg Olvasóink.

Reményeink szerint kiadványunk minden Olvasót hozzásegít majd a sikeres kereskedéshez.

Telefonszám
06/1-327-4080
Ajánlatunk
Könyvesbolt menü
Segítség
Témakörök