Porfolio Android alkalmazás

A Portfolio.hu Android alkalmazásának segítségével bárhol bármikor hozzáférhet a legfrissebb piaci információkhoz: tematikus hírek, valós idejű tőzsdei árfolyamok és grafikonok egy helyen.

A hagyományos hírportál és árfolyam szolgáltatás mellett lehetőségünk van a tartalmak megosztására, watchlistek létrehozására és az applikáció testre szabására is.

A BÉT és egyéb külföldi tőzsdék termékei mellett a legfontosabb külföldi indexek és deviza keresztárfolyamok alakulását is figyelemmel követheti, így nem marad le akkor sem, ha épp nincs számítógép a közelben.

Igazi hiánypótló applikációról van szó, hiszen az alkalmazás a jelenleg elérhető legrészletesebb információt szolgáltatja a magyar tőzsdéről, miközben a Portfolio.hu minden fontos tartalma is teljes funkcionalitásában elérhető.

A legfrissebb árfolyamok mellett a beépített grafikonrajzoló segítségével megtekinthetőek nemcsak a napon belüli mozgások, de a historikus chartok is, akár 2 évre visszamenőleg.

Az alkalmazást folyamatosan fejlesztjük, a legújabb frissítésekről bővebb információt olvashat a Fórum menüpontra kattintva.

A Portfolio Mobil más termékei...


mobil@portfolio.hu
 
© 2010 Portfólió    |   Impresszum    |   Jogi nyilatkozat    |   Médiaajánlat    |   Adatvédelem    |   Visszajelzés