Portfolio.hu Mobiloldal

A Portfolio.hu 2011 eleje óta már mobiltelefonokra optimalizált formátumban is elérhető, így olvasóink és ügyfeleink bárhonnan és bármikor hozzáférhetnek nem csak az aktuális gazdasági hírekhez, de a legfrissebb árfolyamokhoz is. Az új felületet speciálisan a mobiltelefonok képernyő méretéhez igazítottuk. Bár az oldal szinte teljes tartalma elérhető, az egyszerűsített dizájnnak köszönhetően sokkal gyorsabban (és kisebb adatforgalmazás mellett) letölthetőek a Portfolio.hu tartalmai.

A Portfolio.hu mobil oldala a http://m.portfolio.hu/ oldalon érhető el, sőt a mobilról érkező olvasóinkat már automatikusan ide irányítjuk.

Fontos újdonság, hogy a mobil oldalról egyetlen kattintással eljuthatunk a Portfolio Online Tőzsde mobileszközökre optimalizált felületére. A hagyományos kereskedési platform minden funkciója kényelmesen elérhető, így megbízásokat adhat és módosíthat, vagy akár valós időben is követheti a tőzsdei árfolyamok alakulását.

Amennyiben a mobil oldalainkon hirdetést kíván elhelyezni, tekintse meg médiaajánlatunkat.

Kérjük látogassa rendszeresen mobilfejlesztéssel kapcsolatos oldalunkat, fórumunkat, hogy minél előbb értesülhessen a legújabb fejlesztésekről.

A Portfolio Mobil más termékei...


mobil@portfolio.hu
 
© 2010 Portfólió    |   Impresszum    |   Jogi nyilatkozat    |   Médiaajánlat    |   Adatvédelem    |   Visszajelzés